Böcker & kreativt skrivande

Välkommen in i sagorna och ordens lekfulla, magiska, lockande rum

Att leka med ord på olika sätt, rimma, dikta och kåsera med mera, är något jag älskar att göra och som skapar sådan glädje, lust och skönt välmående i mig. Och det är så härligt att få andra människor att skratta och beröras genom ordens konst att förföra och engagera på olika sätt. Jag inspireras av händelser i livet, människor jag möter, barns oföreställda härliga kreativitet samt vår vackra natur jag förundras av.

Sagornas magiska värld bjöd tidigt in mig och att läsa böcker är något jag alltid har älskat att göra. För egen del, för barnen på jobbet och nu för min egen lille pojke. Vem älskar inte att få förlora sig bort en stund i fantasins oändliga värld? Önskar att alla vuxna och barn fick möjlighet att njuta av denna lättillgängliga, glädjefyllda och välgörande aktivitet.

Det började som en liten kul grej när min vän och fotograf Erika Gülich skulle göra ett fotoprojekt till sin utställning på en fotoutbildning hon läste. Hon hade en idé kring en saga om en pojke, där vackra fotografier med en känsla av förr i tiden var temat. Jag erbjöd mig att skriva lite text till och på den vägen är det.

Nu har vi äntligen lanserat vår fina sagobok: Sagan om den försvunna väskan. En bok skriven på vers, med vackra foton och en underhållande och berörande berättelse om väskan som försvann och de personer vi får följa genom sagan.
Boken ges ut av Visto Förlag.

Kontakta mig gärna för mer info och vid intresse av köp av boken!

Boken: Sagan om den försvunna väskan

”Det var en gång för länge sedan
en väska där på kungens trappa,
inuti en skatt så viktig
ja, nåt som ingen alls fick tappa.

Men så en dag försvann den bort
och åren gick, man slutat leta.
Vad hände väskan, var tog den vägen?
Kom in i sagan så får du veta..”

ur Sagan om den försvunna väskan.

Priser

  • Köp av oss personligen signerad med en hälsning: 189 kr, frakt tillkommer.
  • Köp via näthandeln, kika på Visto Förlag, adlibris, bokus, se priser där.
  • Fråga gärna i din lokala bokhandel.

Personliga texter/kreativt skrivande
Vill du kanske ha hjälp med att skriva ett finurligt och personligt tal, en text, en dikt, rim eller varför inte en liten sångtext till en person som ska firas eller för något annat ändamål, kontakta mig gärna så kan vi nog hitta på något fint, roligt och personligt! Priser diskuteras vid kontakt och överenskommelse.

Är du redo för att hitta, och komma i kontakt med, kroppens egna naturliga läkningsförmågor?