Jag är en kreativ, levnadsglad, högsensitiv själ och naturmänniska, som tycker om att sprida kärlek, omtanke och glädje omkring mig

Jag brinner för att hitta vägar till att må bra, där kropp och sinne får möjlighet att tillsammans och på egen hand ta hjälp av de inre resurser människan bär på, kroppens egna naturliga läkningsförmågor, som alternativ till hjälp på vägen till att må bra.

Att våga välja sig själv, lyssna inåt och att följa sina inre drömmar är också något jag tror på att alla människor har möjlighet att uppnå och att vi alla bär på denna inre längtan och drivkraft, men ibland behövs det inspiration, vägledning och stöttning på vägen dit.

Kreativt skapande i olika former, musik och vistelse i naturen är det som ger mig mest livsenergi och drivkraft.

 Jag har också en holistisk syn på människan och dennes välmående. I ett alltmer stressande samhälle som belastar oss alltmer psykiskt och i förlängningen fysiskt, behöver vi ta hand oss själva inifrån och ut, själsligt, mentalt och kroppsligt.
Jag älskar möten med människor och att få ta del av deras livsresor, samt att själv få bidra med kunskap och inspiration till välbefinnande på olika plan.

I grunden är jag utbildad lärare och montessoripedagog, och har i 10 års tid arbetat på Montessoriförskola, vilket har gett mig mycket erfarenheter och skänkt mig glädje i mötet med barnen som inspirerat genom att bara vara i sina fria och självklara jag. Tänk om vi alla gjorde som barnen och bejakade vårt eget inre barn och lät den ohämmade kreativiteten och friheten ta en större plats i våra liv?

Genom livet har jag själv mött utmaningar och svårigheter, och varit med om svåra trauman för kropp och själ som satte djupa spår i mig.

Jag hamnade i botten och hade svårt att hitta en tillvaro i livet igen som funkade. Jag har genom livet även provat flera traditionella metoder i samtalsformer och via medicinering för att må bra igen, men mycket av allt det svåra har kommit åter och jag har känt att jag aldrig riktigt blivit fri från problemen, eller kommit vidare mer än en kortare stund.
Detta gjorde att jag till sist fick nog och tänkte att det måste finnas ytterligare vägar att kombinera det traditionella med! Jag började därför se mig om efter alternativa metoder för välmående, fysisk och psykisk hälsa och välbefinnande.
Liksom vi människor behöver finna vägar till läkning, är det minst lika viktigt att förebygga aktiv hälsa inifrån och ut. 

Vad erbjuder jag?

De tjänster jag erbjuder är de metoder, terapier och hälsofrämjande aktiviteter jag själv testade och fastnade för och är också det som har hjälpt mig framåt i min egen läkningsprocess och välmående.

För mig har det varit flera Aha-upplevelser och jag har blivit förvånad och positivt överraskad över att det faktiskt hjälpt, och detta utan en massa tråkiga biverkningar.

Genom de senaste åren har jag arbetat mycket med mig själv och har till slut landat i ett välmående med insikter i att jag även behövde göra en livsförändring bland annat inom yrkeslivet, vilket ledde till att jag nu utbildat mig och erbjuder dessa tjänster som jag själv har positiva erfarenheter av och som jag verkligen tror på och vill sprida vidare.

Guidade skogsbad, sessioner i Mindful Tapping, zonterapi, ortobionomi, öronakupunktur och strykningsterapi är de tjänster som erbjuds som behandlingar för ökat välmående.
Du kan även boka mig för uppträdande med sång och gitarr vid familjehögtider som bröllop, dop, begravning etc., eller kanske till att diktera texter och tal till särskilda händelser och firanden.

Hoppas detta skapar nyfikenhet och ger dig inspiration till att höra av dig för att testa! 

Här hittar du en genväg till de olika rummen rum för naturlig hälsa, välbefinnande och ljuva sinnliga intryck på olika sätt.

www.sinnligarum.se
Ord från mina kunder

Är du redo för att hitta, och komma i kontakt med, kroppens egna naturliga läkningsförmågor?